Microsoft е на път да сподели интересни новини за бъдещето на Xbox

Възрастта не играе ключова роля. Тук е важно дали имате нужда от забавления или кратко бягство от реалността. Игрите разкриват пред нас изцяло нови светове, в които можем да постигнем това, което все ни убягва в действителността. Дали ще изберете една или друга платформа зависи изцяло от вас или обстоятелствата, в които живеете. А по отношение на плюсовете и минусите, дебатите никога няма да приключат. Колко лесно би било да може да използваме една игра за множество конзоли. Може би все пак има надежда.

Според източници, запознати с плановете на Microsoft, компанията планира да сподели интересни подробности. Най-интересното от тях включва въведение на Hi-Fi Rush и други Xbox ексклузивни продукти за PS5 и Nintendo Switch конзоли. Всичко това е радушно приветствано както от заклетите геймъри, така и от любителите на подобни забавления.

Подробности за мултиплатформените планове на Microsoft постепенно получиха гласност, но сега смело можем да разкрием, че предстоящата игра Indiana Jones ще бъде реализирана и за PS5. Microsoft се готви да очертае бъдещето на Xbox.

Това не е причина за вдъхване на несигурност сред феновете на Xbox, но е повод за радост на всички останали.

Гласът на потребителя

Главният изпълнителен директор на Microsoft Gaming Фил Спенсър сподели, че е планирана бизнес актуализация. Тя носи повече подробности за всички нетърпеливи потребители относно визията за бъдещето на Xbox. Заинтересованите да останат на линя!

Първоначално Microsoft беше планирала въпросната бизнес актуализация за по-късно този месец, заедно с обявяването на Hi-Fi Rush за PS5 и Nintendo Switch. След като спекулациите около Hi-Fi Rush, Starfield и други Xbox игри идващи за PS5 се засилиха, Microsoft побърза с анонсите и отговорите.

Активите на играта с данни намекнаха за пускането на Hi-Fi Rush за PS5 и Nintendo Switch. Това идва след слуховете за Hi-Fi Rush и Sea of Thieves, които си проправят път към платформи извън Xbox.

Сега Microsoft ще трябва да отговори директно и да обясни новата си стратегия. За всички е любопитно какво ни очаква в бъдещето на игрите, особено след огромното придобиване на Activision Blizzard за 68,7 милиарда долара.