htc one m9 boomsound

BoomSound говорителите са една от отличителните характеристики на HTC One M8, така че не е изненадващо, че тайванската компания отново ще заложи на тях и при предстоящия One M9, за да предостави на потребителите страхотно качество на звука. Този път дори може да получим нещо още по-добро.

Виж още: Изтекоха официални снимки на HTC One M9

Производителят на смартфони първо пусна тийзър за това какво да очакваме, а именно „Нещо ОГРОМНО идва от HTC“, беше публикацията на компанията в Twitter миналата седмица. Сега HTC подсказва, че новият М9 ще дойде с по-мощни BoomSound говорители с публикувано в социалната мрежа видео (вижте по-долу), заедно с коментар „Get your hands on bigger boom.“ Преди време се повяви информация, че HTC си партнира с Dolby Laboratories за Dolby 5.1 в One M9, така че само можем да очакваме с нетърпение новия флагман.

Screen Shot 2015-02-24 at 4.34.20 PM

HTC ще представи One M9 на 1 март на Световния мобилен конгрес, който ще се проведе в Барселона. Очаква се тогава да видим две версии на смартфона – едната с 5-инчов 1080р дисплей и M9 Plus с 5.2-инчов Quad HD екран. Предполагаме, че двете устройства ще имат сходни характеристики, но ще трябва да изчакаме още няколко дни, за да научим всички подробности около тях.