Huawei-Honor-6 (3)

Големите производители с традиции на европейския пазар като Samsung, Apple, LG и т.н. трябва да бъдат сериозно притеснени – утре Huawei Honor 6 дебютира официално на стария континент, като идва на супер цена и с впечатляващи спецификации. В Европа китайците ще променят бранда си и засега ще представят продукта си само като Honor 6, което едва ли всъщност ще окаже някакво влияние, освен по-лесното произнасяне, което все пак не е за подценяване 🙂

Да обърнем внимание първо на цената, която си остава един от водещите фактори при избор на телефон – Honor 6 ще струва само €269, а за Великобритания Amazon UK ще го предлага за £229. Това прави смартфона значително по-евтин от конкурентните устройства на другите компании – цената му е наполовина на тези с подобни на неговите характеристики, така че ще бъде интересно да наблюдаваме как ще реагират останалите производители на тази китайска атака.

Виж още: Разкриха цената на предстоящия Samsung Galaxy A5

Що се отнася до характеристиките, Honor 6 e тънък само 7,5 мм и разполага с 5-инчов дисплей с резолюция 1080 p. Устройството може да се похвали с осемядрен процесор Kirin 920, 3 GB RAM и 3000 mAh батерия. Задната му камера е 13 MP със сензор Sony IMX214 и двойна LED светкавица, а предната е 5 MP.

Сподели
Предишна страницаЗадава се 4K дисплей за смартфони от Sharp!
Следваща страницаLG L Fino и L Bello вече и в България
От години работи в сферата на медиите, рекламата и маркетинга. Интересува се от всичко ново, любопитно и креативно, както и от начина, по който динамичните промени и развитието на технологиите в съвременния свят се отразяват на хората.