Google Glass
Снимка: YouTube

Ако сте чували името Кейси Нейстат (или сте гледали негови клипове; само да сте чували не е достатъчно), значи знаете какво ви очаква в следващото видео.

Кейси снима много интересни клипове и ги представя в своя YouTube канал. Най-любимият ми си остава Make It Count – няма да обяснявам за какво става въпрос (днес ще обърнем внимание на друго видео), просто гледайте, ако не сте. Та, искам да кажа, че човекът се справя доста добре, филмчетата му са супер интересни и в тях има смисъл.

Виж още: Как изглежда днес пейзажът, станал най-популярен в света благодарение на Windows?

Днес обаче ще видим нещо хем различно, хем много в негов стил. Кейси се сдобива с Google Glass и решава да направи ревю на джаджата. Тук обаче няма да чуете типичните технологични термини, които се използват от tech журналистите в YouTube. Това е едно супер интересно видео, в което Нейстат просто излага вижданията си за очилата. Ще чуете мнението му за батерията, семплия начин за заснемане на видео, както и това, че Glass предизвиква коментари навсякъде и от всеки – от проверяващите на летището до наградения с Оскар (за филма „Речта на краля“, The King’s Speech) режисьор Том Хупър.