Потребителите, използващи няколко Gmail акаунта, със сигурност са изпитвали неудобството да прескачат от акаунт на акаунт, за да проверят входящата си кутия. Е, от днес вече няма да имате този проблем, тъй като Google имплементира нова функционалност в Android приложението си.

С новия ъпдейт ще можете да разглеждате всички съобщения, в която и да е входяща кутия, на едно място. All inboxes е мястото, където ще можете да виждате всичко, като това има за цел да улесни работата с Gmail. Може да се каже, че новата услуга е чакана дълго от потребителите. Тя не е нищо кой знае какво, но пък определено понякога има нужда от нея.

Още повече предвид факта, че Gmail поддържа всякакви IMAP/POP акаунти, ползвателите на Yahoo, Outlook.com и други подобни вече могат да се възползват от прегледа на съобщенията си под формата на т.нар. conversation view или разговор (свързване на мейлите от една тема). Не е само това. Също така е подобрено и търсенето в Android приложението, по-добро автоматично завършване на думи, нови анимации и по-големи предварителни изгледи за прикачените файлове. Разбира се, присъства и добавянето им в Google Drive само с едно натискане на бутона.

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS