Krypton 550

Полският бранд за гейминг периферия Genesis анонсира своя нов модел мишка с разширена функционалност, проектирана с доказали се във времето решения. Krypton 550 е бюджетният наследник на представения по-рано през годината модел Xenon 800 и притежава голяма част от неговите характеристики и дизайн.

Производителят се е спрял на прецизен сензор и богат на опции софтуер, а целият комплект е затворен в ултралек перфориран панел с PRISMO осветление. Софтуерът на новия модел от Genesis позволява на потребителите да променят функциите на всеки от седемте бутона на мишката, да създават макроси и да ги запазват във вградената памет. Моделът е оборудван с PixArt PMW 3325 сензор, който позволява ускорение до 20G и проследява движенията със скорост до 100 инча в секунда. Чувствителността на сензора може да бъде конфигурирана от 200 до 8000 DPI.

Благодарение на перфорирания си корпус с тегло от 70 г, Genesis Krypton 550 се оказва интересно предложение за феновете на FPS, търсещи бързина и прецизност в комбинация с издръжливост и възможност за персонализиране. За конкретния модел от Genesis сa се спрели на суичове Huano с издръжливост до 20 милиона клика, а скрол бутонът, вътрешността и долните ръбове са оборудвани с RGB LED осветление.
Потребителите могат да избират измежду 16 милиона цвята, както и да се насладят на ефекта PRISMO. Genesis Krypton 550 се свързва към компютъра с 1,8 м кабел, затворен в текстилна оплетка, за да осигури максимална здравина и дълъг живот. Допълнително е предоставена възможност за избор между бяла и черна версия на мишката.
Новият модел е отскоро наличен и в България на цена малко под 60 лв. с ДДС
Сподели
Предишна страницаКъде е близнакът на нашата Луна
Следваща страницаИновативен летателен костюм
Технологичен журналист от 1999 г. (nauka.offnews.bg, сп. Икономика, сп. Enterprise, в. БАНКЕРЪ, в. Computerworld и др.) и предприемач от 2007 година. Съсобственик е на уеб медиите Smartnews.bg, Avtora.com, Newbusiness.bg и Teenews.eu, както и собственик на Pixelmedia.bg, Uchi.bg, Kreativen.com, Smartage.bg, Projectmedia.bg, Stroimedia.bg, Vsichkikoncerti.com и др. Партньор е в няколко стартъп начинания и други бизнес проекти. Начинаещ автор на фантастични разкази и запален фен на Pink Floyd, Led Zeppelin, StarCraft, Half-Life, Джей Джей Ейбрамс, Уилям Гибсън, Дан Симънс, Стан Лий и Майкъл Крайтън.