LG-G3-Picture-9

През последните седмици новините за Galaxy S6 не спират и всички очакваме с нетърпение официалното му обявяване. Днес стана ясно, че Samsung ще представи новия си флагман на специално събитие, което ще се проведе на 2 март на Световния мобилен конгрес в Барселона. Очаква се на тази дата да видим и Galaxy S6 Edge, който ще бъде с извит от двете страни дисплей. Информацията все още не е потвърдена официално от Samsung.

ВИЖ ОЩЕ: SAMSUNG GALAXY А3 И А5 ВЕЧЕ СА НА БЪЛГАРСКИЯ ПАЗАР 

LG G4 е другото устройство, за което напоследък четем все повече информация. Наскоро неговите характеристики изтекоха онлайн и така разбрахме, че флагманът ще бъде с осем-ядрения процесор Snapdragon 810, 3GB оперативна памет и най-новата версия на операционната система на Google –  Android 5.0 Lollipop. Подобрения ще има и в камерата, която най-вероятно ще е 16-мегапикселова.

Въпреки надеждите ни LG официално потвърди, че няма да представи G4 на MWC през месец март. „Ние пуснахме G3 през май миналата година, така че нямаме планове да обявим G4 на тазгодишния Мобилен конгрес и ще отделим повече време за усъвършенстване на новия телефон“, се казва в изявлението. Феновете ще трябва да почакат, но пък за времето на тази отсрочка Qualcomm може да оправи проблемите с новия си процесор Snapdragon 810, който по последни данни няма да бъде част от Galaxy S6.