Android L - Galaxy S5

Android L

Google работи усилено по завършването на Android L, като това не е изненада за никого. Системата ще бъде пусната до края на годината, а докато мнозина се чудят дали ще получат този сериозен ъпдейт, ние знаем, че има и такива, които са абсолютно сигурни кандидати за новия Android L – Galaxy S5 и Galaxy Note 4 са последните флагмани на Samsung за тази година и това ги прави първенци в списъка с устройства, които ще получат ъпдейта. Слуховете са, че месец декември ще зарадва собствениците на тези Samsung устройства.

ВИЖ ОЩЕ: Какво трябва да знаете за Galaxy Note 4

Какви са проблемите, които ни притесняват? Samsung винаги се бавят с ъпдейтите. Конкурентите на корейците започнаха все по-бързо да компилират ъпдейтите от Google, захранвайки своите флагмани преди тези на Samsung. Макар и още да не е обявена дата за старта на Android L, Samsung са се захванали сериозно с работата и слуховете са, че компанията ще е готова с ъпдейта в най-кратко време след неговото пускане.

Нашите симпатии отиват към миналогодишните флагмани, които ще трябва да почакат за ъпдейтите. Тук няма как да не завидим на собствениците на Apple устройства, които получават новата операционна система едновременно без да чакат … много.

Сподели
Предишна страницаКакво прави дисплея на Sony Xperia Z3 специален
Следваща страницаOnePlus One ще се поръчва без покана
Мисията ни е да предоставяме качествена и актуална информация в българския уеб за любопитната ни, ангажирана аудитория. Покриваме как иновациите в технологичния свят всеки ден променят начина, по който общуваме, правим бизнес и създаваме култура като едно глобално общество. Давайки гръмък глас на талантливите ни автори, ние непрестанно информираме модерния дигитален човек за света.