amazon-kindle-instant-previews-on-android

Ако използвате Kindle за четене на електронни книги на вашето Android устройства, тогава ще се зарадвате на тази новина. Amazon представи най-новата функция, вградена в мобилното приложение, която се нарича Instant Previews. На практика това е много лесен и удобен начин за споделяне на съдържание от това, което четете, в социалните мрежи или на друго място.

Благодарение на функцията потребителите, които нямат свалено приложението на Kindle на техните устройства, ще могат да прочетат кратък откъс чрез споделянето на текста през Instant Previews. Това е една голяма и положителна стъпка, защото не задължава никого да тегли специално приложение или да се регистрира някъде, за да може да прочете няколко странички от книга, която евентуално би купил.

Функцията е удобна както за професионалните читатели, така и за запалени блогъри, които много често трябва да копират ръчно пасажи от книгите, които четат. Вмъкването им от електронните си книги през приложението на Kindle прави действието супер лесно. Amazon са добавили и възможността за споделяне само към конкретни приятели, например чрез лично съобщение във Facebook Messenger.

Още от днес можете да пробвате функцията – тя е налична в последното обновление на приложението за Android.

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS