iPhone 6

iPhone 6

За онези от вас, които са прекарали поне първите няколко години от живота си преди 1989-та година, датата 9 септември със сигурност навява по-специални спомени – тогава се отбелязваше пищно и с масови манифестации „победата на социалистическата република в България и освобождението от фашистко робство“. Е, времената днес вече са съвсем различни, националният ни празник е на 3 март, но по ирония на съдбата поне феновете на Apple вероятно ще имат нов повод да се радват на 9 септември.

Според последните разкрития точно тогава ще бъде премиерата на дългоочаквания iPhone 6. Разбира се, отново става дума за неофициална информация, защото от Apple продължават упорито да мълчат за всичко, свързано със следващото поколение на емблематичния им смартфон. Добре запознати източници обаче вече посочват конкретната дата, което идва като потвърждение на предишните слухове, че официалното представяне на iPhone 6 ще бъде около средата на септември.

Изглежда, че на 9 септември Apple ще организира голямо събитие – както подобава за такава премиера. Не е ясно обаче какво точно ще видим тогава: дали и двата очаквани размера на iPhone 6, или само “малкият“ – 4.7-инчов. Както знаете, според всички появили се досега информации новият смартфон трябва да има и 5.5 инчова версия, която вероятно ще бъде с по-добър процесор и със сигурност със сапфирно стъкло (за по-малката версия по този въпрос има противоречиви твърдения). При всички случаи каквото и да е представяне на iPhone 6 ще се превърне в топ събитието на есента – Apple продължава умело да задържа харизмата си и да вълнува публиката с продуктите си, като безбройните и винаги много коментирани слухове за новия смартфон са поредното доказателство за това.