9 Cards

9 Cards

Една от най-полезните черти на Android е възможността за персонализация.В Google Play има безброй лънчъри, които ви позволяват да направите телефона си действително свой, избирайки начина, по който да изглежда и функциите, до които да имате бърз достъп.

Най-новото приложение в тази област е лънчъра 9 Cards. С приятен и изчистен дизайн, той не замества вашия лънчър, а функционира успоредно с него, което може би е една от най-приятните му функции. Приложенията ви са разделени по категории в 9 карти. След като изтеглите 9 Cards и се регистрирате с акаунта си, ще получите имейл от екип, който съдържа наистина полезна информаци за начина, по който можете да организирате своите приложения.

Можете да го извикате с приплъзване на пръста от хоум бутона нагоре. Това ще изведе мрежата от икони 3х3, която представлява самия лънчър. Плъзгайки пръст надолу от горния десен ъгъл, ще видите първите 9 колекции от вашия списък, като ще можете да изберете категорията, която ви е необходима. Всичко подлежи на конфигуриране.

Жестовете, които използвате, улесняват достъпа ви до различни групи приложения. С приплъзване настрани, преминавате от една колекция в друга, като това е придружено с красив ефект. 9 Cards се учи от навиците ви, за да може да ви предложи най-добрия за вас начин на групиране на приложенията, според това как и кога ги използвате. Само няколко часа са му необходими, за да ви опознае и да предложи най-добрата подредба.

Социалните мрежи са навлезли дълбоко в живота ни и 9 Cards също предлага интерграцията им. По всяко време вие можете да споделите своята тема или колекция.

9 Cards като че ли е съчетал гъвкавостта на Everything.me, способността за самообучение на Aviate и бързината на достъп до приложенията на Action Launcher в своята система от 3х3 карти на всеки екран, запазвайки възможността да продължите да използвате любимия си лънчър по подразбиране.

Приложението е безплатно, но можете да закупите Pro-версията му от вътрешното меню за  4.22лв, което ще ви позволи да използвате някои допълнителни функции и настройки. Има и опция да я получите безплатно, като изпълните няколко стъпки, включващи създаване на нова тема и поканване на 9 приятели.

В заключение ще кажа само, че 9 Cards е един интересен лънчър, който съвсем от скоро е на пазара на мобилни приложения, но има много голям потенциал. Ако вече сте отегчени от приложенията, които ползвате, можете да го пробвате, а това дали ще ви хареса и дали ще му дадете шанса да остане на телефона ви, зависи само от вас.