бебешки колички

Капакът на количка за бебе е отговорен за практичността и способността да се ходи с детето при всякакви метеорологични условия.

Ето защо повечето качествени модели бебешки колички са изработени от материали, които са импрегнирани с вещества, които предпазват от влага, мръсотия и вятър.
Една добра количка може просто да се избърше отвън със салфетка, а тапицерията отново ще бъде чиста и приятна за окото. Но цветът на покритието не играе голяма роля, всичко зависи от предпочитанията на родителите.

Отговорните производители правят подплатата в леглото от естествени материали – най -често памук. Тази тъкан е приятна на допир и също така предпазва бебето от обрив от пелени в случай на горещо време.

Намерете идеалната количка за бебе в магазин ОхоБохо.

В допълнение, вътрешната облицовка на люлката е оборудвана със система за циркулация на въздуха, която осигурява притока на чист въздух както през зимата, така и през лятото.

Възможност за сгъване на количката

Класическите бебешки колички, практически не се сгъват. Единственият начин да направите превозните средства малко по -компактни е да премахнете колелата (обаче този метод не работи във всички случаи) или люлката.

Има такива модели сгъвема количка за бебета, които са предназначени за деца над 6 -месечна възраст. Те се сгъват лесно и се вписват в багажното отделение. Най-компактните устройства са многомодулни, при които блоковете се отстраняват и се поставят в отделно място за съхранение.

Допълнителни аксесоари

Преди да изберете количка за новородено, трябва внимателно да прочетете пълния й комплект. Много модели са оборудвани само с най -необходимите и основни аксесоари: дъждобран, покривало за крака, чанта за майката.
Първото и важно правило за родителите е, че колкото по -дълго се планира експлоатацията на превозното средство, толкова по -широко трябва да бъде оборудването, толкова по -разнообразен е наборът от аксесоари и толкова по -богата е функционалността на количката.

Кошници за пазаруване

Дори не си струва да говорим за удобството на такива устройства, тъй като те могат значително да улеснят родителството. Можете да вземете превозно средство с плат и метална кошница.

Поставка за крачета за по -голямо дете

Този аксесоар е най -добрият вариант за тези семейства, в които расте по -голямо дете. Не е тайна, че бебе на 2 или дори на 3 години може да се умори и да откаже да ходи. В този случай на помощ ще дойде стойка за бебета.

Вижте още на сайта Ohoboho.com