Теленор предлага услугата за защита от опасности в интернет “Онлайн защита”, която се активира и управлявана лесно и бързо през мобилното приложение MyTelenor. Услугата предоставя лесен начин за защита на клиентите и техните близки, като не изисква инсталацията на допълнителен софтуер, а е внедрена в мрежата на Теленор. Услугата е част от дългогодишните усилия на оператора да осигури безопасност в интернет за своите клиенти.

“Онлайн защита” предоставя защита от различни опасности в интернет, включително от вируси и други зловредни софтуери, фишинг, спам сайтове, компрометирани уебсайтове и други.

Услугата също така предоставя възможност за управление на съдържанието в мрежата на Теленор, до което клиентите имат достъп. Това включва филтриране на сайтове по категории, както и изготвяне на списъци с позволени и забранени страници и уебсайтове. Клиентите, които използват “Онлайн защита” могат да видят и различен тип статистики в приложението MyTelenor.

Активацията на “Онлайн защита” е възможна през мобилното приложение MyTelenor, както и в магазинната мрежа на оператора. Потребителите могат да изберат за кои от техните номера да активират услугата, като могат да управляват защитата, филтрирането и списъците за достъп за всеки отделен номер в приложението MyTelenor.

Теленор предлага “Онлайн защита” на цена от 1,20 лв. на месец за всички потребителите на абонаментни планове с включен мобилен интернет. При активация на услугата, клиентите получават 3 месеца безплатен тестов период. За абонатите на абонаментни планове с месечна такса над 50 лв., услугата е без допълнително заплащане.

Пълна информация за това и други предложения на Теленор е налична на официалната страница на оператора www.telenor.bg, чрез обаждане на телефон 123, както и във всички магазини на оператора и официалните партньори.

 

Сподели
Предишна страницаИнтегрирани неврони в човешка мозъчна тъкан
Следваща страницаСвръхзвуковите самолети на Virgin Galactic
Технологичен журналист от 1999 г. (nauka.offnews.bg, сп. Икономика, сп. Enterprise, в. БАНКЕРЪ, в. Computerworld и др.) и предприемач от 2007 година. Съсобственик е на уеб медиите Smartnews.bg, Avtora.com, Newbusiness.bg и Teenews.eu, както и собственик на Pixelmedia.bg, Uchi.bg, Kreativen.com, Smartage.bg, Projectmedia.bg, Stroimedia.bg, Vsichkikoncerti.com и др. Партньор е в няколко стартъп начинания и други бизнес проекти. Начинаещ автор на фантастични разкази и запален фен на Pink Floyd, Led Zeppelin, StarCraft, Half-Life, Джей Джей Ейбрамс, Уилям Гибсън, Дан Симънс, Стан Лий и Майкъл Крайтън.