Теленор е единственият мобилен оператор в България, който предлага смартфона Motorola Moto G9 Play в комплект с безжичните слушалки Motobuds Charge. Комплектът е достъпен в магазините на оператора, както и в онлайн магазина Купи онлайн.

Motorola Moto G9 Play разполага с 6.5-инчов Max Vision HD+ екран с резолюция 720×1600 пиксела и съотношение на страните 20:9, който има малък прорез за селфи камерата. Основната му камера е тройна с 48MP основен сензор, 2MP сензор за дълбочина и 2MP макро камера. Предната камера е с 8MP сензор и поддържа HDR и портретен режим.

Устройството е с осемядрен процесор Snapdragon 662, 4GB RAM и 64GB вътрешна памет. Батерията е с капацитет 5000 mAh и поддържа бързо зареждане. Moto G9 Play също така има сензор за пръстови отпечатъци и специален бутон за активиране на Google Assistant. Смартфонът идва с изчистена версия на операционната система Android 10.0.

Теленор предлага Motorola Moto G9 Play в комплект със слушалките Motobuds Charge на цена от 319,99 лв. при плащане в брой, с двугодишен договор за Тотал+ 30.99 или на лизинг за 15,99 лв. на месец с двугодишни договори за лизинг и за мобилни услуги за същия план.

Пълна информация за това и други предложения на Теленор е налична на официалната страница на оператора www.telenor.bg, чрез обаждане на телефон 123, както и във всички магазини на оператора.

 

Сподели
Предишна страницаNVIDIA купува ARM за 40 млрд. долара
Следваща страницаБатерия захранвана от ядрени отпадъци
Технологичен журналист от 1999 г. (nauka.offnews.bg, сп. Икономика, сп. Enterprise, в. БАНКЕРЪ, в. Computerworld и др.) и предприемач от 2007 година. Съсобственик е на уеб медиите Smartnews.bg, Avtora.com, Newbusiness.bg и Teenews.eu, както и собственик на Pixelmedia.bg, Uchi.bg, Kreativen.com, Smartage.bg, Projectmedia.bg, Stroimedia.bg, Vsichkikoncerti.com и др. Партньор е в няколко стартъп начинания и други бизнес проекти. Начинаещ автор на фантастични разкази и запален фен на Pink Floyd, Led Zeppelin, StarCraft, Half-Life, Джей Джей Ейбрамс, Уилям Гибсън, Дан Симънс, Стан Лий и Майкъл Крайтън.