Заедно с Великден, тези дни ставаме свидетели и на още нещо – премиерата на ново приложение, зад което стои не кой да е, а Дуейн Джонсън – Скалата. The Rock Clock е апликация за Android и iOS, която ще ви помогне да ставате сутрин и да започвате да вършите важните за себе си неща. За да бъде това възможно, както приложението, така и вие трябва да сте сериозни. Точно за това The Rock Clock ще ви буди без възможност за отлагане на алармата чрез т.нар. снууз бутон.

Точно така, The Rock Clock или ще ви накара да се събудите, или няма да го направи. Веднъж щом алармата звънне, това е! Изключители ли я, трябва да станете, иначе ставането ви ще се провали.

the-rock-clock-app-screenshotsОсвен възможността да се будите по начина, по който го прави Скалата, приложението ви носи и още нещо – с него ще можете да задавате какво искате да правите през деня, както и да споделяте това в социалните мрежи. Имате на разположение и няколко мелодии, създадени от композитори заедно със Скалата, така че да се чувствате още по-надъхани сутрин.

The Rock Clock работи малко по-различно от стандартните аларми за смартфон, с които сме свикнали. Точно за това ще разгледаме приложението малко по-подробно. Очаквайте повече съвсем скоро!

1 коментар

  1. „Великтен“ – стегнете се малко, де!

Comments are closed.