s5 prime

s5 prime

Наскоро стана ясно, че Samsung работи по нова версия на своя флагман, която ще носи името Galaxy S5 Prime, като според слуховете новото устройство трябва да бъде пуснато в продажба през юни. Сега в Reddit се появи и първа снимка, за която се твърди, че е на S5 Prime. Потребителят, който я e публикувал твърди, че я получил от анонимен източник, така че не можем да бъде напълно сигурни в нейната автентичност.

На изображението по-горe се вижда част от задния панел на Galaxy S5 Prime, който за голяма изненада е метален, за разлика от пластмасовия S5. Според слуховете новата версия на тазгодишния флагман на Samsung ще бъде с 5.5-инчов QHD дисплей с резолюция от 2560 х 1440 пиксела, четириядрен процесор Snapdragon 805 с тактова честота от 2.4GHz, 3GB оперативна и 32GB вградена памет. Тези, които имат нужда от повече пространсто ще се радват да чуят, че смартфонът ще бъде с microSD слот, който поддържа до 128GB карти.

Според непотвърдена информация предстоящият Galaxy S5 Prime ще бъде с 16-мегапикселова задна и 2-мегапикселова предна камера. Все още не се знае със сигурност дали ще видим новото устройство през юни. Само можем да очакваме официално потвърждение от страна на Samsung. Отновото напомняме, че не сме сигурни в автентичността на снимката и ви препоръчваме да я приемете с доза съмнение.