С какво ще ни зарадват Galaxy S21, 21 Plus и 21 Ultra на Samsung 

Следващите водещи телефони на Samsung Galaxy S21, S21 Plus и S21 Ultra се очаква да са достъпни на най-запалените си фенове до март месец. Все още не сме ги зърнали истински, но се добрахме до интересни новини. Това може да се промени съвсем скоро, тъй като вече са изтекли няколко кратки клипчета, които идват директно от Samsung. Те се подреждат перфектно с рендерите OnLeaks, които видяхме за пръв път през октомври.

Въпреки че не можем да извлечем твърде много информация от тези видеоклипове, става кристално ясно, какво да очакваме от дизайна на новите телефони. Лъскава, рационализирана нова камера, която се слива в страните на телефона. Три камери при S21 и S21 Plus и пет камери (включително онова, което изглежда като обектив с увеличение на перископ) на S21 Ultra.

Твърде вероятна остава хипотезата, че S21 Ultra ще има извит екран, вместо плоските панели, които изглежда ще притежават S21 и S21 Plus. Имената и на трите телефона включват „5G“, така че се надяваме да няма объркване относно това, кои мрежи ще поддържат. Отделна тема остава въпросът ние от кои можем да се възползваме рално в страната.

Слухове и факти

Дали ще се консултираме с предишни слухове, за да разберем, за какво може да става въпрос в тези телефони или ще изчакаме да излязат на пазара?! За нетърпеливите е трудно. Новите апарати ще можем да разглеждаме съответно през 6,2-инчови, 6,7-инчови и 6,8-инчови дисплеи. Всеки със 120Hz екран. Процесори Snapdragon 888 или Exynos 2100.

Батериите ще предлагат съответно 4000 mAh, 4800 mAh и 5000 mAh. Предполага се обаче, че S21 Ultra ще разполага с най-яркия екран на телефон Samsung досега с цели 1600 нита. Съобщава се също, че ще има адаптивна честота на опресняване, която стига чак до 1 Hz, както и поддръжка на стилуса S Pen. За съжаление няма да има вграден слот, докато стандартният S21 този път може да има пластмасов гръб вместо стъкло.

Ultra би трябвало да има подобрен 108MP сензор на камерата и два телефото обектива. Един 3x оптичен и един 10x оптичен, всеки с по-големи пиксели, за да събере повече светлина от досегашните увеличения. Подозираме, че основната и ултрашироката камера ще използват същите 12MP сензори в цялата гама.

Аксесоари

Комплектът на Galaxy S21 може да се доставя без зарядно устройство или слушалки в кутията, което би било доста интересно, като се има предвид как компанията се подигра на Apple, че е направил същото преди няколко месеца.