Samsung-Galaxy-S4-Black-Editions-thumb

Samsung внесе имитацията на кожа в новите „Black Edition“ варианти на флагмана Galaxy S4 и малкия му брат Galaxy S4 Mini. Серията се отличава с черен дизайн и заден панел, изработен от пластмаса, който имитира кожа с шевове по цялата обиколка на корпуса. Още от официалната премиера на Galaxy Note 3, феновете на корейската марка започнаха да мечтаят за подобна версия и на Galaxy S4. Верни на своята традиция да произвеждат множество версии на водещите си модели, Samsung и този път не разочароваха.

Като изключим външния вид, двата нови модела са напълно еднакви на предшествениците си. Galaxy S4 „Black Edition“ идва с познатия ни 5-инчов Full HD Super-Amoled дисплей, 13-мегапикселова камера и процесор Snapdragon 600. Galaxy S4 Mini „Black Edition“ има 4.3-инчов екран със скромната qHD (540×960 пиксела) резолюция, 8-мегапикселова камера и двуядрен процесор Snapdragon 400.

Премиерата на двете устройства ще бъде в Русия, а засега няма информация кога ще се появят на другите пазари. Цената на Galaxy S4 „Black Edition“ ще бъде 660 долара, а тази на мини версията 460 долара.