oneplus-two-premiere-date

След като видяхме че OnePlus са решили да разкриват своя нов смартфон на малки порции, днес предстои да ви разкрием нещо по-голямо. От компанията обявиха кога ще ни бъде показан OnePlus Two. Премиерата на фаблета ще бъде съвсем скоро – ще го видим на 27 юли. Това е само след месец, но и не е всичко интересно, което ще искате да чуете днес.

От банера, който виждате по-горе, можете да се досетите, че премиерата на устройството ще бъде излъчена във виртуалната реалност. А това имат да кажат самите OnePlus по въпроса:

„Премиера във виртуалната реалност ще ви даде възможност да застанете рамо до рамо с нашия екип и нашите фенове, докато показваме новият ни флагман. Ще можете да се огледате наоколо докато разглеждате телефона по нов начин и дори може би ще откриете няколко скрити изненади. Това е нов начин, по който да мислим за премиерите на различни продукти. Ние няма до говорим на вас; ще говорим с вас.“

Е, ще се случи и това. Всичко звучи много интересно, но ако нямате VR хедсет сигурно се чудите как бихте могли да гледате премиерата. OnePlus ще се погрижат за това. Ще можете да се включите в списък на фенове, които да получат безплатен Google Cardboard, брандиран с логото на OnePlus. Предполагаме това ще може да стане и със стандартен Cardboard, но защо да не се пробвате да спечелите един от тези? Можете да следите за възможност за поръчки на специално създадената за това страница.

Чакаме с нетърпение!

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS