Samsung-Galaxy-S4-Battery

Преди няколко дни писахме за проблем с телефоните на Samsung, при който батерията се подува след определен период от време и дефектира. Веднага след това компанията реши да се извини на потребителите си и да предложи безплатна замяна на повредените батерии. Изпратихме запитване към Samsung България, които ни отговориха, че тази политика важи и за нашата родна страна.

Ето и пълния отговор на компанията:

„В Самсунг сме запознати сме с този проблем, който касае ограничен брой клиенти. Молим всички засегнати клиенти да посетят най-близкия сервизен център на Samsung Electronics, където ще могат да получат нова батерия безплатно. Ние ще продължим да бъдем отдадени в това да осигуряваме възможно най-доброто потребителско изживяване за нашите клиенти”.

 

Сподели
Предишна страницаПатент показва концепцията на Nokia за умен часовник
Следваща страницаРевю на Asus Fonepad 7
Боби Иванов е технологичен журналист. Работил е във в. “24 часа”, както и като редактор и автор на авторски публикации в онлайн изданието MobileNews, част от Trim Publications Ltd. Темите, които покрива включват бизнес, технологии и телекомуникации в страната и в световен мащаб. Интересите му включват Психология на комуникацията, Социология, Маркетинг и Връзки с обществеността. За контакти: Ivanoff@smartnews.bg