BlackBerry KeyOne | Снимка: Sam Byford / The Verge

Ако ви е писнало някой да наднича в телефона ви докато четете, разглеждате нещо или чатите с някой, то новото приложение BlackBerry Privacy Shade е за вас. Апликацията много умело скрива целия ви екран с полупрозрачен градиент, само част от който показва какво има отдолу. Прозрачната част от своя страна може да бъде местена от вас и така да ви даде възможност да прочетете всичко.

Privacy Shade има настройки за каквото се сетите — от прозрачността на „завесата“, до формата и големината на прозрачната лупа, с който четете съдържанието на екрана си.

blackberry-privacy-shade-screenshotsПриложението е напълно безплатно и е налично в Google Play Store още днес. Лошата новина обаче е, че BlackBerry Privacy Shade е съвместимо само със смартфони BlackBerry. Компанията е позната със своите практики, залагащи на сигурността на потребителите, така че текущото допълнение към арсенала им може да бъде само в плюс за всички фенове на марката.

Свали: BlackBerry Privacy Shade от Google Play Store

1 коментар

  1. Защо лъжете? Има в техния сайт възможност за теглене на апк файла и аз вече ползвам на таблета си това приложение. Правете като NIXANBAL и давайте линкове ,а не голи приказки с лъжлива информация!

Comments are closed.