Новият абонаментен план Джуниър 11.99 от Теленор предлага неограничени видео-разговори между потребителите на детския часовник MyKi Junior и със смартфоните на техните родители, както в България, така и в роуминг в Зона ЕС.

Планът Джуниър 11.99 предлага още неограничени разговори в мрежата на Теленор, 50 минути за разговори с всички национални мрежи в България и в роуминг в Зона ЕС и 10 МВ за мобилен интернет трафик на месец. Месечната такса за плана е 11,99 лв.

Детският часовник MyKi Junior, подходящ за деца на възраст между 4 и 12 години, позволява на родителите да комуникират с детето си и следят местонахождението му чрез специалното безплатно приложение MyKi Junior, налично за Android и iOS. С часовника децата могат да се обаждат и да получават обаждания, както и да получават и изпращат съобщения, снимки и емоджи. Чрез видео функцията на часовника, вече са възможни неограничени двупосочни видеоразговори с други потребители на часовника както и между часовника и смартфон, на който е инсталирано приложението на MyKi Junior, като видео разговорите не изразходват от включените МВ в плана. Детският часовник има още аларма за събуждане, календар с дневни задачи и активности, крачкомер и четири предварително инсталирани игри, с възможност за родителски контрол на времето за игра.

Теленор предлага детския часовник в черно, синьо и червено във всички свои магазини и в магазините на официалните партньори на цена от 79,99 лв. с двугодишен договор за план Джуниър 11.99 или за 3,99 лв. на месец с 24-месечен лизинг и договор за плана Джуниър 11.99 за същия срок. Повече информация за това и за други предложения на Теленор е налична на официалната интернет страница на компанията www.telenor.bg, чрез обаждане до кратък номер 123 и в магазините на оператора и официалните партньори.

Сподели
Предишна страницаОт Samsung: Телефон с невидима камера зад екрана
Следваща страницаJBL Link 300 – интелигентният говорител с Google Assistant
Технологичен журналист от 1999 г. (nauka.offnews.bg, сп. Икономика, сп. Enterprise, в. БАНКЕРЪ, в. Computerworld и др.) и предприемач от 2007 година. Съсобственик е на уеб медиите Smartnews.bg, Avtora.com, Newbusiness.bg и Teenews.eu, както и собственик на Pixelmedia.bg, Uchi.bg, Kreativen.com, Smartage.bg, Projectmedia.bg, Stroimedia.bg, Vsichkikoncerti.com и др. Партньор е в няколко стартъп начинания и други бизнес проекти. Начинаещ автор на фантастични разкази и запален фен на Pink Floyd, Led Zeppelin, StarCraft, Half-Life, Джей Джей Ейбрамс, Уилям Гибсън, Дан Симънс, Стан Лий и Майкъл Крайтън.