Не сме и очаквали тези дни да се появи някаква информация за ново устройство от Samsung. Вече сме чували за предполагаемия Samsung Galaxy A8, който се твърдеше, че може би ще е най-тънкият смартфон на компанията до момента. Е, изтекоха нови снимки, които потвърждават това твърдение. И не само.

Според данните, Galaxy A8 от Samsung е с размери 157,7 на 76,7 на 5.9 милиметра. И точно тези 5,9 мм го правят най-тънкия смартфон от корейците, който е излизал на пазара до момента. Той тежи само 140 грама и продължава установената наскоро традиция с метален дизайн. Освен удобни размери, от Samsung ще получите още Super AMOLED дисплей с резолюция 1080 х 1920 пиксела и големина от 5.7 инча. Galaxy A8 ще бъде захранен от осемядрен Snapdragon 615 процесор и 2GB RAM. Вътрешната памет е 16GB, с възможност за разширение от microSD карта. Камерите са съответно 16 и 5-мегапикселови, а батерията – 3050 mAh. От снимките още се виждай, че май става въпрос за устройство с две SIM карти.

Все още няма информация каква ще е цената на Samsung Galaxy A8. Слуховете твърдят, че няма да е ексклузивен само за Китай, така че се предполага, че можем да го очакваме.

Кликнете върху снимките за по-голям размер:

samsung-galaxy-a8-leaked-photos-1 samsung-galaxy-a8-leaked-photos-2 samsung-galaxy-a8-leaked-photos-3

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS