moto_x+1_official

През последните дни новините около Motorola не спират. По-рано писахме за предстоящото събитие на 4-ти септември, а наскоро разбрахме, че компанията ще представи цели 8 нови смартфона в следващите месеци.

Най-продуктивният човек в сферата на шпионската информация Евън Блас, по-известен с името на профила си в Twitter (@evleaks) публикува снимка, която показва предстоящия Moto X+1 и се предполага, че идва директно от рекламни материали на компанията. Всъщност това може би ще е последната снимка, която идва от Блас, тъй като е придружена с текста „моят подарък преди пенсиониране“, а и самият той по-рано този месец обяви, че ще прекрати своята работа.

Това, което знаем за техническите характеристики на Moto X+1 е, че новият смартфон ще има 5.2-инчов дисплей с резолюция от 1920 х 1080 пиксела. Устройството най-вероятно ще използва Qualcomm Snapdragon 801 процесор, Adreno 330 видео карта и 2 GB рам и 16 GB основна памет. Основната камера ще е с резолюция от 12 мегапиксела и ще поддържа запис на 4К видео. Moto X+1 ще използва Android 4.4.4 KitKat и както изображенията подсказват устройството ще може да се закупи с разнообразие от задни панели, подобно на Moto X.