iphone-6-china

Дългоочакваният iPhone 6 вече официално може да бъде обявен за устройството, което държи рекорда за изтекли слухове и снимки, преди от Apple да са обявили официално каквото и да е. Явно и интересът на феновете е по-голям от когато и да е, и мерките за сигурност на компанията са се поразхлабили (а може би е нарочен ход, не би било изненадващо).

iphone-6-china2Очакванията към новия смартфон на Apple са големи и с това са наясно и тези, които ще го предлагат за продажба – потвърждава го и неочаквано появилата се реклама на iPhone 6, пусната от China Telecom, и използваният слоган: „Even better“. Дори по-добър от това, което предполагаме, или от топ моделите на конкуренцията засега остава загадка, но е факт, че за първи път виждаме официален анонс за устройството от толкова значим източник.

China Telecom е един от най-големите партньори на Apple и вероятно ще е отговорен за продажбата на значително количество от новия iPhone 6 на огромния китайски пазар. Може би за да нажежи още повече напрежението, шанхайският отдел на телекома е публикувал рекламата в официалния си профил в Weibo. Скоро след това тя е била изтрита, но е престояла достатъчно дълго време, за да бъде свалена и да се разпространи в интернет.

Сподели
Предишна страницаИзтекоха официални снимки на Moto X+1
Следваща страницаBattery Tips част 2: Android OS
От години работи в сферата на медиите, рекламата и маркетинга. Интересува се от всичко ново, любопитно и креативно, както и от начина, по който динамичните промени и развитието на технологиите в съвременния свят се отразяват на хората.