Теленор България разкрива пред участниците как успешно да се справят с опасностите онлайн през дигиталното приложение Digital Scouts

Играта на Теленор България Digital Scouts стартира утре. На 21 и 22 август всички деца и тийнейджъри, както и техните родители, могат да се включат в дигиталното приключение, което ще разкрие пред тях как успешно да се справят с предизвикателствата, които дебнат в онлайн пространството.

Желаещите да участват могат да го направят и в двата дни (21 и 22 август), като успешното приключване на играта носи и двоен шанс за успех в томболата за една от 115 страхотни награди между които iPhone 12 5G, безжични слушалки HUAWEI FreeBuds 4i, таблет HUAWEI MatePad T10 и още много.

За да направи ирата още по-интересна за младежите, Теленор работи съвместно с популярни инфлуенсъри, които представят по ангажиращ и разбираем за аудиторията начин какви са опасностите онлайн и как могат да се справят с тях. Момчетата от Andy Studio се включват и в приложението като дават жокери на запалените участници, с които още по-лесно да преминат през въпросите, които ги затрудняват. Плеядата от онлайн звезди включва още Цветина Цолова, Балан, Дамян Диамандиев и Чефо, които ще се присъединят към активностите на TEEN BOOM FEST, където Теленор ще има две шатри с още допълнителни изненади.

Свалете приложението Digital Scouts oт Apple App Store и Google Play Store и се включете в най-вълнуващото лятно приключение, благодарение на което ще научите как да сърфирате безопасно онлайн.

Сподели
Предишна страницаВиртуална реалност разкрива уникална мозъчна вълна
Следваща страницаКакво е хостинг и как работи?
Технологичен журналист от 1999 г. (nauka.offnews.bg, сп. Икономика, сп. Enterprise, в. БАНКЕРЪ, в. Computerworld и др.) и предприемач от 2007 година. Съсобственик е на уеб медиите Smartnews.bg, Avtora.com, Newbusiness.bg и Teenews.eu, както и собственик на Pixelmedia.bg, Uchi.bg, Kreativen.com, Smartage.bg, Projectmedia.bg, Stroimedia.bg, Vsichkikoncerti.com и др. Партньор е в няколко стартъп начинания и други бизнес проекти. Начинаещ автор на фантастични разкази и запален фен на Pink Floyd, Led Zeppelin, StarCraft, Half-Life, Джей Джей Ейбрамс, Уилям Гибсън, Дан Симънс, Стан Лий и Майкъл Крайтън.