Vivacom предлага новите смарт часовници от серията GT 3 на Huawei  – Huawei GT 3 Active 46 мм. на цена от 16,98 лв. на месец, Huawei GT 3 Elite 46 мм. На цена 21,98 лв. на месец и Huawei GT 3 Elegant 42 мм. за 20,98 лв. на месец. Всички цени са при покупка на изплащане за 24 месеца, в комбинация с 2-годишен абонамент за мобилен план Unlimited 50.

Новите умни часовници от серията Huawei GT 3 са вдъхновени от спортните коли за далечни разстояния Grand Tourer. Това влияние определя някои от основните характеристики и стила на моделите, включително дългия живот на батерията, както и множеството функции за работа и здравословен начин на живот.

Всички модели са с минималистичен дизайн, който може да се променя с множество нови лицеви скинове, съоветстващи на философията на продуктовата линия. Важен акцент във визията на GT 3 е въртящата се корона – бутон, който предоставя нов вид взаимодействие с устройството, включително свободно движение във всички посоки, увеличаване и намаляване, лесно преподреждане и деинсталиране на приложенията. Смарт часовниците разполагат с щадящо кожата задно покритие от подсилен полимер, както и зона със сапфирено покритие при сензорите.

Часовниците поддържат четирите най-популярни сателитни системи – американската GPS, руската GLONASS, европейската Galileo и китайската Beidou. Те разполагат и с алгоритми за оптимизиране на маршрута в сложни ситуации. Добавени са и функции за предупреждение за настъпващо лошо време, предстоящи приливи, изгрев, залез и дори фази на луната. Моделите с 46 мм. диаметър издържат до 14 дена с едно зареждане на батерията, а тези с 42 мм. диаметър – до 7 дена.

Серията идва с напълно обновена TruSeen 5.0 система за мониторинг на сърцето и други физически показатели, чиято прецизност е значително подобрена. Моделите имат и обновен алгоритъм с изкуствен интелект. Те включват над 100 режима за тренировки, сред които 18 професионални тренировъчни режима – бягане, ходене, катерене, колоездене, управление на ски или сноуборд, плуване, триатлон, различни дейности на закрито и т.н. Могат да дават и професионални съвети и оценка на натоварването при упражнения.

Новите Huawei GT 3 модели включват и характерните за часовниците от тази марка полезни функционалности за здравословното състояние, сред които също има нововъведения. Потребителите вече разполагат с възможност за напомняне за взимане на лекарства, проследяване за редовното пиене на вода, мониторинг на нивото на кислород в кръвта и редица други важни физически показатели.

Часовниците поддържат мобилни приложения от външни разработчици, а Bluetooth връзката им с телефона позволява приемане на обаждания, добавяне на контакти, информация за обажданията и други опции за интеграция. Още една изключително полезна функция е възможността за записване на гласови бележки в движение.

Сподели
Предишна страницаСгъваемите телефони на Google
Следваща страницаИзненадващо силен магнит
Технологичен журналист от 1999 г. (nauka.offnews.bg, сп. Икономика, сп. Enterprise, в. БАНКЕРЪ, в. Computerworld и др.) и предприемач от 2007 година. Съсобственик е на уеб медиите Smartnews.bg, Avtora.com, Newbusiness.bg и Teenews.eu, както и собственик на Pixelmedia.bg, Uchi.bg, Kreativen.com, Smartage.bg, Projectmedia.bg, Stroimedia.bg, Vsichkikoncerti.com и др. Партньор е в няколко стартъп начинания и други бизнес проекти. Начинаещ автор на фантастични разкази и запален фен на Pink Floyd, Led Zeppelin, StarCraft, Half-Life, Джей Джей Ейбрамс, Уилям Гибсън, Дан Симънс, Стан Лий и Майкъл Крайтън.