Обновеният iPhone SE и моделите от серията iPhone 13 в новия атрактивен Alpine Green цвят могат да се поръчват до 24 март включително

От днес Yettel започва да приема предварителни поръчки за обявения преди броени дни iPhone SE, както и за iPhone 13, iPhone 13 mini в зелено и iPhone 13 Pro и iPhone 13 Pro Max в новия цвят Alpine Green. Цените на новия iPhone SE започват от 30.99 лв. месечно на лизинг за версията с 64 GB с абонаментен план Тотал Макс 59.99. Официалните продажби на устройствата стартират от 25 март.

Представеният наскоро смартфон iPhone SE се отличава с много подобрения спрямо предишното поколение. Той работи с новия A15 Bionic чип, който е използван и при моделите от серията iPhone 13. Новото поколение на най-достъпния смартфон на Apple iPhone SE разполага с 4,7“ Retina HD екран, работещ в резолюция 1334 х 750 пиксела и гъстота на точките от 326 ppi и 625 нита яркост.

iPhone SE е напълно съвместим с 5G мрежата на Yettel и има изцяло нова система от камери. Основният сензор на смартфона е 12 MP с бленда f/1,8 и оптична стабилизация на изображението.

iPhone 13 Pro и Pro Max и iPhone 13 и 13 mini се отличават с два красиви нови цвята. Те разширяват най-усъвършенстваната досега линия iPhone с елегантния си дизайн, иновативния A15 Bionic чип и невероятно издръжлив панел с Ceramic Shield. Смартфоните също са съвместими с 5G мрежата на Yettel и разполагат с най-модерната система от камери за зашеметяващи снимки и видеоклипове.

Повече информация за всички налични устройства и актуални оферти можете да откриете на сайта на оператора.

Сподели
Предишна страницаHeineken пуска първата виртуална бира – Heineken Silver
Следваща страницаКак се размножават морските кончета?
Технологичен журналист от 1999 г. (nauka.offnews.bg, сп. Икономика, сп. Enterprise, в. БАНКЕРЪ, в. Computerworld и др.) и предприемач от 2007 година. Съсобственик е на уеб медиите Smartnews.bg, Avtora.com, Newbusiness.bg и Teenews.eu, както и собственик на Pixelmedia.bg, Uchi.bg, Kreativen.com, Smartage.bg, Projectmedia.bg, Stroimedia.bg, Vsichkikoncerti.com и др. Партньор е в няколко стартъп начинания и други бизнес проекти. Начинаещ автор на фантастични разкази и запален фен на Pink Floyd, Led Zeppelin, StarCraft, Half-Life, Джей Джей Ейбрамс, Уилям Гибсън, Дан Симънс, Стан Лий и Майкъл Крайтън.