Китайският производител Xiaomi обяви официално модела Xiaomi Mi Mix 3, който може да се похвали с почти никакви рамки и 10GB RAM. Това не е нещо нечувано в сферата на смартфоните, но все още е сравнително рядък феномен в индустрията.

Телефонът разполага с 6.39-инчов дисплей, 2,340×1,080 пиксела и AMOLED екран с възможно най-тънки рамки отгоре и отдолу. Може да се каже, че именно Xiaomi въведоха тренда за почти никакви рамки със своя модел Mi Mix от 2016 година. Разбира се, има и други подобни модели, като например отличният Find X на Oppo.

Mi Mix 3 на Xiaomi обаче разполага и с някои други предимства, като например система от четири камери – две отпред и две отзад. Основната камера, като система, прилича на тази на iPhone XS, разполагайки с двойна 12-мегапикселова камера. Отпред моделът разполага с 24-мегапикселов основен сензор, допълнен от 2-мегапикселов дълбок сензор за боке кадри.

Камерите на Mi Mix 3 идват и с AI функционалности, като такива за портрет и студио светлина, например.

Впечатляващо е да споменем, че цели 93.4 процента от цялото тяло на модела е екран.

Телефонът поддържа функцията за безжично зареждане, но за разлика от много други устройства, предлагащи такова, Mi Mix 3 предлага безжично зарядно от 10W.

Xiaomi Mi Mix 3 ще дебютира първо на китайския пазар в първия ден на ноември.

2 Коментари

Comments are closed.