Qualia Night е научно формулиран, за да ви помогне да спите по-добре

Искате ли да знаете тайната на успешния, продуктивен и щастлив живот? Тогава се наспете. Това може да звучи прекалено елементарно, но е абсолютно вярно. Без редовен възстановителен сън биологически е невъзможно да се постигнат пикови физически или когнитивни показатели. От това ще пострада целия ви живот.

Учените непрекъснато се стремят да измислят перфектната добавка за сън, която да не води до привикване и да няма странични ефекти. Сега, благодарение на изследователите от Neurohacker Collective разполагаме с революционна добавка. Тя е предназначена да поддържа качеството на съня и е приветствана като голям пробив за науката.

Какво се случва, докато спим?

Може би мислите, че мозъкът и тялото са неактивни докато спим. В действителност е точно обратното. Докато спим, тялото възстановява клетките, мускулите и тъканите и синтезира ключови протеини и хормони. Междувременно мозъкът се прегрупира и реорганизира невроните, за да могат те ефективно да комуникират и съхраняват информация. Изчистват се отпадъците от централната нервна система, включително токсични химикали, които се натрупват през деня.

За да може тази поддръжка да се извършва всяка вечер, мозъкът и тялото се нуждаят от много специфичен набор от горива и хранителни вещества. Ето защо Neurohacker Collective създаде Qualia Night. Това не е хапче за сън. Не съдържа фармацевтични успокоителни и не е създаден с цел да причини сънливост. По-скоро е проектиран да поддържа качеството на съня.

Как действа?

Идеята на Neurohacker Collective при формулирането на добавката Qualia Night е да помогне на тялото да се възстанови. За целта са анализирани неврологичните и биологичните процеси, които протичат, докато спим. Като резултат от усилията е разработена патентована смес от суровини. Тя подкрепва създаването и употребата на мелатонин. Това е хормон, който регулира циркадния ритъм, като сигнализира на мозъка, че е време за сън. Улеснява се създаването и използването на гама аминомаслена киселина или GABA. Тя е естествено срещащ се невротрансмитер, който инхибира определени мозъчни сигнали и намалява активността в нервната система.

Създава се BDNF. Това е протеин, който защитава и поддържа растежа на нови неврони, което е от съществено значение за паметта, ученето и критичното мислене. Подпомага се производството и функцията на стволовите клетки, които играят жизненоважна роля за възстановяване и регенерация. Подобрява се реакцията на стрес, чрез осигуряване на ключови адаптогени. Те са билкови вещества, които допринасят за стабилизирането на физиологичните процеси и насърчаването на хомеостазата. Регулира производството на кортизол, който е основният хормон на стрес в организма. Поддържа здравето на чревните бактерии, за да могат да произвеждат ключови молекули, необходими за имунната функция.

Предоставяйки подкрепа за всички тези функции, Qualia Night помага да се поддържа по-добър и възстановителен сън, което от своя страна води до повече енергия, по-силен имунитет и подобрено дългосрочно здраве на мозъка. Ако сутрин не се будите освежени, подмладени и готови да поемете през деня, тялото ви може да не получава нужното, за да се регенерира докато спите. Може би ви е нужна допълнителна подкрепа или промяна на ежедневните навици.