Video-tuner-app-2

Дори най-големите критици на Windows Phone са склонни да се съгласят, че ако за софтуера на платформата може да има заслужени забележки, то хардуерът, особено когато става въпрос за камерата, е много добър.

С новото приложение Video Tuner, пуснато от Microsoft, очевидно се забелязва стремежът на компанията софтуерът за редактиране на видео да се доближи до възможностите на камерите на WP устройствата и потребителите да могат да ги използват по-пълноценно.

Приложението, което е оптимизирано за Windows Phone 8.1, е нещо като комбинация от Instagram и Imovie. То съчетава съвременни инструменти за редактиране на видео с филтри, настройки на осветлението и други контролни функции, които обикновено се срещат в повечето приложения за редактиране на видео.

Video-tuner-app-1

Промените като изрязване, завъртане, забързване и т.н., които потребителите правят с Video Tuner на клиповете, са динамични и могат да бъдат видени веднага, докато видеото върви на телефона. Когато създавате клип пък можете да добавите към него музика от запазените на устройството ви песни.

Вижте Video Tuner в действие в клипчето по-долу, а ако разполагате с Windows Phone 8.1, можете да свалите приложението от тук.

Сподели
Предишна страницаJ.A.E.S.A.: Ново поколение изкуствен интелект
Следваща страницаПърви трейлър на Big Hero 6
От години работи в сферата на медиите, рекламата и маркетинга. Интересува се от всичко ново, любопитно и креативно, както и от начина, по който динамичните промени и развитието на технологиите в съвременния свят се отразяват на хората.