Официалният представител за България на акумулатори Veber – Veber.bg започва национална кампания с цел опазване на околната среда в страната. В рамките на инициативата онлайн магазинът предоставя на своите клиенти възможност да предадат стария си акумулатор за рециклиране, срещу което да получат по-ниска цена при закупуването на нов.

 

Днес светът се променя с бързи темпове и рециклирането се превръща в ценност за все повече хора, включително и у нас. Затова стартирахме кампанията с ясното съзнание, че грижата за средата, която ни заобикаля, е в ръцете на всеки от нас. Вярваме, че усилията, които полагаме при рециклирането на стари акумулатори, допринасят за изграждането на една по-чиста околна среда, която в крайна сметка подобрява качеството ни на живот и нашето здраве“ – заяви Николай Тодоров, собственик на Veber.bg.

 

Онлайн магазинът е специализиран в продажбата на немски акумулатори Veber, които се произвеждат в три серии в няколко завода в Европа. В тях са вложени изпитани и качествени материали. Плочите и сплавите са изработени от фини влакна, калций и сребро. Най-високата серия на акумулаторите VEBER е от последното пето поколение, подходяща за високотехнологичните автомобили. Те издържат, както на екстремно ниски температури, така и на високите температури през лятото.

 

Фирмата предлага голямо разнообразие от различни модели с капацитет между 64 и 100 Ah и пусков ток от 610 до 850 A(EN). Клиентите й могат да се възползват от безплатна консултация при избора на подходящ модел акумулатор, както и от безплатна доставка за моделите Berga и Varta в цялата страна.

Сподели
Предишна страницаMMD представя новия LCD монитор Philips 276E8VJSB
Следваща страницаВ София пристигна електрически болид от Formula E
Технологичен журналист от 1999 г. (nauka.offnews.bg, сп. Икономика, сп. Enterprise, в. БАНКЕРЪ, в. Computerworld и др.) и предприемач от 2007 година. Съсобственик е на уеб медиите Smartnews.bg, Avtora.com, Newbusiness.bg и Teenews.eu, както и собственик на Pixelmedia.bg, Uchi.bg, Kreativen.com, Smartage.bg, Projectmedia.bg, Stroimedia.bg, Vsichkikoncerti.com и др. Партньор е в няколко стартъп начинания и други бизнес проекти. Начинаещ автор на фантастични разкази и запален фен на Pink Floyd, Led Zeppelin, StarCraft, Half-Life, Джей Джей Ейбрамс, Уилям Гибсън, Дан Симънс, Стан Лий и Майкъл Крайтън.