Galaxy S5

Galaxy S5

Всички сме изпадали в ситуация, при която улисани в работата си, изведнъж чуваме предупредителния сигнал, че батерията на телефона пада. Неприятно, нали? Може би някои от вас имат резервен вариант, под формата на втора батерия или алтернативно зарядно, но повечето просто трябва да се примирят, че ще останат без телефон в следващите часове.

Именно тук на помощ идва енергоспестяващият режим Samsung Galaxy S5, който по данни на компанията може да осигури до 24 часа допълнителна работа с 10% от батерията.

Разбира се има някои уговорки – Ultra Power Saving Mode включва обикновена тъмна тема и изключва всички ненужни функции, така че да можете да продължите да работите с основните, като обаждания и обработка на електронна поща. Състоянието на батерията, температурата, начинът на употреба също са фактори, които влияят на това, колко време ще получите допълнително, но едно е ясно – поне няколко часа са гарантирани, а те почти винаги са достатъчни да се приберете в къщи и да включите апарата да се зарежда.

Samsung Galaxy S5 има и много други предимства, но ако цените дългия живот на батерията, може би точно той е следващия ви апарат. Всъщност, коя от функциите на новия корейски флагман ви допада най-много, коя от тях би ви накарала да си го купите?