galaxy-note-4_video

Броени дни остават до премиерата на Samsung Galaxy Note 4, насрочена за 3-ти септември, и компанията пусна ново видео, което има за цел да предизвика интереса на потребителите към предстоящия смартфон.

Всъщност видеото може да бъде оприличено по-скоро на „тийзър“, тъй като не разкрива почти нищо за Note 4. В краткия клип виждаме хора от всички възрасти използващи инструменти, които  правят ежедневието им по-лесно. Samsung прави паралел със своя S Pen с идеята, че това е модерния инструмент, който ще улесни живота на всеки смартфон потребител.


Подобно на предишното видео за Note 4, клипът е доста емоционален и определено си заслужава да се види, дори и да не сте фенове на марката. В предишното видео S Pen също беше на преден план, показвайки че дори сега ръкописният текст е все толкова важен. Със сигурност ще очакваме поне още един клип, посветен на Note 4, надявайки се следващото видео да хвърли светлина върху конкретни детайли около устройството.

Първите и единствени досега снимки на Galaxy Note 4 изтекоха преди около две седмици. Според слуховете устройството ще има 5.7-инчов дисплей с QHD резолюция (2560 х 1440 пиксела), Snapdragon 805 или Exynos 5 Octa процесор и 16-мегапикселова камера.