SteelSeries, световен лидер в периферните устройства за игри и е-спорт, днес обявява нови масивни подложки за мишка QcK и QcK Prism за пълно покритие на работния плот. Новите QcK и QcK Prism ще се предлагат в размери 3XL, 4XL и 5XL.

QcK Prism 3XL, QcK Prism 4XL, QcK Prism 5XL

От самото си създаване, подложката за мишка QcK е най-добрият избор за професионалисти в e-sports, с над 14 милиона продадени. Тези RGB подложки за мишка, с големина колкото цялото бюро, осигуряват максимално пространство за движения на мишката по време на игра, докато тяхното двузоново осветление позволява на геймърите да персонализират и осветят своите бюра. Невероятно големият размер дава възможност на геймърите да не остават без място, докато играят на ниски DPI. Както при всеки продукт RGB SteelSeries, настолният QcK Prism пад е напълно персонализиран чрез софтуера SteelSeries Engine за лесно и интуитивно управление на осветлението.

Ярките и лесни за настройка RGB светлини на настолния QcK Prism позволяват на всеки да персонализира работното си място си точно както иска. Геймърите могат да се похвалят с RGB сетъпа си или тези, които търсят минималистичен вид, могат да използват QcK, който не разполага с RGB.

QcK Prism с десктоп размер се отличава с плътна обшивка по края и гладка повърхност за оптимална точност на проследяване на мишката както за оптични, така и за лазерни сензори. Той също така  използва устойчива, неплъзгаща се гумена основа, за да елиминира нежеланото движение и да създаде солидна среда дори за състезателен гейминг.

QcK Prism 3XL, QcK Prism 4XL и QcK Prism 5XL вече се предлагат на цени от $ 99,99, $ 119,99 и $ 149,99, съответно. QcK Prism 4XL и QcK Prism 5XL се предлагат изключително на SteelSeries.com.

 

QcK 3XL, QcK 4XL, QcK 5XL

QcK 3XL, QcK 4XL и QcK 5XL запазват всички същите характеристики на QcK Prism с десктоп размер, само без RGB осветление за по-изчистен и минималистичен външен вид.

QcK 3XL, QcK 4XL и QcK 5XL вече се предлагат за $ 49,99, $ 69,99 и $ 99,99, съответно. QcK 4XL и QcK 5XL се предлагат изключително на SteelSeries.com.

Сподели
Предишна страницаПоглед към LG Wing
Следваща страницаКъде да заложим на спорт?
Технологичен журналист от 1999 г. (nauka.offnews.bg, сп. Икономика, сп. Enterprise, в. БАНКЕРЪ, в. Computerworld и др.) и предприемач от 2007 година. Съсобственик е на уеб медиите Smartnews.bg, Avtora.com, Newbusiness.bg и Teenews.eu, както и собственик на Pixelmedia.bg, Uchi.bg, Kreativen.com, Smartage.bg, Projectmedia.bg, Stroimedia.bg, Vsichkikoncerti.com и др. Партньор е в няколко стартъп начинания и други бизнес проекти. Начинаещ автор на фантастични разкази и запален фен на Pink Floyd, Led Zeppelin, StarCraft, Half-Life, Джей Джей Ейбрамс, Уилям Гибсън, Дан Симънс, Стан Лий и Майкъл Крайтън.