Smart хладилник от LG, който трябва да имате

0

Част от Internet of Things е създаването на всякакъв тип електроуреди, които да са умни и да имат връзка с мрежата. Е, все още не може да се каже, че печката и пералнята ни са в мрежата, но със сигутност, ако искате умен хладилник то трябва да си купите LG. Последният, който разгледахме в един от столичните молове, е носител на Red Dot Design Awards за 2014, притежава технологията Door-in-Door и има собствен кол център за поддръжка, ако нещо му се случи. Цената му е ~5 000 лв и е най-доброто, което корейците могат да предложат за дома ви.

Енергийно ефективните хладилници на компанията доставят удобство чрез подобрени функции като Dual Door-in-Door, която запазва храната свежа по-дълго и помага съдържанието на хладилника да е по-добре организирано. 

LG-хладилник-picture

Хладилниците на LG с долно фризер отделение са най-ефикасните в индустрията. Имат Total No Frost енергиен рейтинг от A+++ -20%, който е възможен благодарение на инверторния линеен компресор. Този иновативен компресор използва право бутално задвижване вместо конвенционалното ротиращо бутално задвижване, а това води до по-малко вътрешно триене, по-висока надеждност, по-голяма издръжливост и по-малко шум.   

Dual Door-in-Door

Чрез своята иновативна технология Door-in-Door LG улеснява бита на потребителите, предоставяйки бърз достъп до често ползвани храни. LG прави крачка напред в тази посока, като добавя още едно Door-in-Door отделение, удвоявайки удобството. Дясното Door-in-Door отделение е достъпно отвън просто с натискане на бутон, правейки мястото идеално за често консумирани храни. Лявото Door-in-Door отделение лесно може да бъде отворено чрез скритата дръжка в долната част на вратата и е идеално за често използвани при готвене продукти. И двете Door-in-Door отделения са снабдени с регулируеми кошници, които дават възможност на потребителите лесно на нагласят височината на вътрешните отделения според своите нужди.

Door-in-Door дизайнът на хладилника намалява загубата на студен въздух с до 47% 3. С добавянето на второ напълно самостоятелно Door-in-Door отделение, загубата на студен въздух е намалена още повече. Освен това, изолационните стени на хладилника с няколко врати са стеснени, което осигурява дори повече място за съхранение. В допълнение, централната преграда, която се среща при повечето хладилници с две врати, е премахната, освобождавайки още повече място.

Свежа храна с технологията Total No Frost

LG отдавна е лидер при технологията Тotal No Frost, ключова характеристика, внедрена във всички LG хладилници, предназначени за европейския пазар. Total No Frost технологията създава перфектна среда за съхранение на хранителните продукти, като използва вентилатор, за да разпределя равномерно студения въздух. LG хладилниците са оборудвани със системата Multi Air Flow, която регулира вътрешната температура. Избрани LG хладилници са снабдени с уникалната система за филтриране Pure N Fresh, която вкарва пречистен въздух през каналите за циркулация на въздуха, за да премахне миризмите и запази храната свежа за по-дълго.

Преди всичко тези хладилници са Smart

Функцията, предлагана в някои модели на LG, дава възможност на служителите по поддръжката бързо да диагностицират потенциални проблеми с хладилника без да се налага посещение до дома ви. Поддържайки правилният баланс на влажността, Moist Balance Crisper предпазва плодовете и зеленчуците от гниене.

LG-хладилник-picture 1

Премиум хладилникът с долен фризер на LG, изработен от контурно стъкло е отличен с награда 2014 Red Dot Design за съчетаването на деликатен дизайн с функционални характеристики. Екстериорът на този премиум модел, направен от контурно стъкло има лесен за използване дисплей и атрактивно изглеждаща хромирана поставка за вина. Модерният премиум дизайн е допълнителен бонус към този изключителен уред и той изглежда добре във всяка кухня.  

Основни спецификации:

(модел GMJ916DNHZ)

 • Инверторен линеен компресор
 • Door-in-Door™
 • Релефна метална врата
 • Енергиен клас A++
 • Функция Total No Frost
 • Функция Multi Air Flow
 • Функция Smart Diagnosis
 • Функция Pure N Fresh
 • Сгъваем рафт
 • Допълнително място и в двете отделения
 • Компактни, вградени във вратата ледогенератор и диспенсър за вода
 • LED осветление
 • 10-годишна гаранция (за инверторния линеен компресор)

LG-хладилник-picture 5LG-хладилник-picture 4LG-хладилник-picture 2LG-хладилник-picture 3