Когато Samsung представиха Galaxy Note 7 миналата година, смартфонът дойде с ексклузивно приложение — Secure Folder можеше да заключва различни апликации с биометричните скенери на смартфона. Сега изглежда корейците ще пуснат това приложение и за други свои смартфони, между които са Galaxy S7 (и S7 Edge), както и бъдещия Galaxy S8.

Точно изтекла версия на Secure Folder за Samsung Galaxy S7 е това, на което дължим текущата информация за дизайна на новия флагман.

SamMobile са се натъкнали на изображение в изтеклата версия на Secure Folder, на които очевидно е изобразен Samsung Galaxy S8. Както можете да видите от скрийншота по-долу, той ще дойде без Home бутон и с изключително тънки безели, както вече сме чували.

samsung-galaxy-s8-secure-folder-app

Толкова снимки изтекоха, свързани с дизайна на Galaxy S8, че днешната информация не е нищо учудващо. Но е важно да отбележим, че това е първата такав, която идва от официален източник (приложението), макар и по не много официален начин (изтичането му в мрежата).

Какво ще кажете? Ще ви хареса ли един такъв смартфон, като изобразения на картинката по-горе? А ще се възползвате ли от възможностите на Secure Folder, когато приложението бъде пуснато за Galaxy S7 / Galaxy S8?