Alleged-Samsung-Galaxy-S6-leaked-images

Скоро Samsung официално ще представи новия си флагман Galaxy S6, но вече има редица слухове, спекулации и изображения на новото устройство. Последните показват напълно сглобен и работещ S6 в три различни цвята.

p, но трябва да имате предвид, че това може да не е новия топ телефон на корейците, не можем да бъдем сигурни в нищо, до момента на премирата. Устройството е с типичния за Samsung дизайн, известията също са в стил Android 5.0 Lollipop.

ВИЖ ОЩЕ: ТОП 10 РАЗВИВАЩИ СЕ ПРЕЗ 2014 ТЕХНОЛОГИИ, КОИТО ЩЕ ПРОМЕНЯТ БЪДЕЩЕТО

Окажат ли се достоверни тези изображения, то не можем да кажем, че има голяма промяна в  новия член на Galaxy серията. Забелязват се малко промени, като основната е металната рамка, което е малко разочароващо, предвид обещанието на Samsung да промени основно новия си флагман, започвайки буквално от нулата или още т.нар. „Project Zero“.

Според слуховете Galaxy S6 ще бъде с 5.2 или 5.5-инчов Super AMOLED дисплей с резолюция от 1440 х 2560 пиксела, 64-битов процесор Snapdragon 819, както и най-новата версия на операционната система на Google – Lollipop. Има доста спекулации, че корейците ще представят и Galaxy Note Edge в началото на 2015 г., както и друг смартфон на по-достъпна цена.

За момента не можем да се доверим напълно на изтеклата информация и можем само да очакваме и да продължим да гадаем какво ново ни готвят от Samsung.

Сподели
Предишна страницаiPhone 6 Plus срещу LG G3
Следваща страницаКакво е да разглобиш Rolex на ръка
Владислава Колчева е активен блогър и редактор в Smart News. Работила е като журналист във в. "Стандарт", като преди е заемала същата длъжност. Взять микрозайм на карту 24 часа в сутки. Покрива теми от света на технологиите, социалните медии и комуникациите, а интересите й включват психология, маркетинг и реклама.