galaxy s5 dx

galaxy s5 dx

Слуховете за Galaxy S5 mini започнаха преди повече от месец, като вече знаем спецификациите на устройството, номера на модела – SM-G800F и, че ще бъде водоусточив като по-големия си брат. Това, което не знаем обаче е как ще изглежда смартфонът. До днес, когато изтече първата снимка, за която се твърди, че е на Galaxy S5 mini.

Това, което виждате по-горе е направена снимка на сайт на компания от Великобритания, но за съжаление при проверка на адреса излиза само главната страница. Може би той вече не е валидел или просто до него имат достъп само определени лица. Ако изображението наистина показва Galaxy S5 mini, то трябва да очакваме по-малкият брат на новия флагман на Samsung да бъде без сензор, който измерва пулса, тъй като не се вижда такъв до LED светкавицата.

Изображението показва, че Galaxy S5 mini ще бъде наличен в 5 цвята – черен, бял, син, жълт и оранжев (за последния не сме сигурни, защото може да е показан златист модел, но поради лошото качество да се вижда като оранжев). Друго интересно, което можем да видим на снимката е, че Samsung може и да се откаже от mini и да видим по-малкия брат на Galaxy S5 под името Galaxy S5 Dx. Дали това е съкращение от „deluxe“?

Все ощя няма официално потвърждение от страна на корейския гигант, но се надяваме комапнията скоро да разкрие повече подробности за предстоящото устройство.