Samsung_galaxy_f

Ако спадате към голямата група фенове, които не са особено очаровани от обновленията, представени от Samsung в Galaxy S5, то вероятно се радвате на все по-честите новини, намекващи за скорошна поява на Samsung Galaxy F.  Колегите от GSMArena са успели да се сдобият с уникални снимки на устройството, което се очаква да предизвика далеч по-положителни отзиви.

Преди няколко дни изтече първото изображение на Galaxy F, но то бе компютърно генерирано и най-вероятно част от рекламни материали. Новите снимки за първи път показват устройството „на живо“. Тук виждаме надписа „powered by Android„, който стана задължителен елемент за стартовия екран на всяко устройство с операционната система на Google.

Samsung_galaxy_f_2

Второто изображение ясно показва задния панел на Galaxy F, изработен от полиран алуминий. Имайки предвид факта, че все пак говорим за устройство на Samsung, е напълно възможно да става въпрос за пластмаса или поликарбонат, които имитират метал.

Според непотвърдена информация, апаратът ще бъде „луксозна“ версия на Samsung Galaxy S5 и съответно ще разполага с малко по-добри характеристики. Samsung Galaxy F ще има малко по-голям 5.2-инчов екран с QHD (2560×1440) резолюция и по-мощен процесор в сравнение с Galaxy S5, а именно Snapdragon 805.