Avengers Galaxy-S6-edge

Йонг-хий Лий, изпълнителен вицепрезидент на маркетинговия отдел на Samsung, наскоро обяви, че корейската компания ще пусне Iron Man (Железният човек) версия на Galaxy S6 и S6 edge. Това изявление беше направено след края на специално събитие в Сеул по случай новия филм „Avengers: Age of Ultron“ („Отмъстителите: Ерата на Ултрон“). Лий каза, че цветът на смартфоните ще бъде червен, както и че тези версии ще бъдат на пазара в края на май или началото на юни.

Още през месец март имаше слухове, че Samsung обмисля пускането на такива версии на новите флагмани от S серията, но че производителят все още не е взел крайното решение по въпроса. До момента Samsung не е отрекла официално, че Galaxy S6 и S6 edge ще получат Avengers модели, така че има голяма надежда феновете скоро да се радват и на такива смартфони.

През юни 2014 г. Samsung и Marvel обяви стратегическо партньорство, което доведе първо до тримесечен безплатен абонамент за Marvel Unlimited за Galaxy Tab S серията. Galaxy Tab S и Galaxy S6 пък се появиха в последния филм на студиото – „Отмъстителите: Ерата на Ултрон“, като наското бяха пуснати и няколко промо видеа на последните флагмани на тема Отмъстителите.

Докато очакваме Samsung да пусне новите версии на Galaxy S6 и S6 edge, може да се насладим на тези концепции, направени от фенове:

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS