На фестивала SXSW в САЩ вчера, Samsung представиха най-новото си творение – социалната мрежа Waffle. С нея те се надяват да накарат потребителите да си помагат в изграждането на интересни и забавни моменти под формата на снимкови колажи. Тези колажи се състоят от поредица снимки, които са подредени в мрежа едни около други.

Всеки път, когато в дигиталния свят се появи нова социална мрежа, ни иде да си кажем „Трябва ли ни още една?“ и „Това звучи глупаво…“, но голяма част от нещата, които сме мислели за глупави, сега са широко използвани от всички. Дали това ще стане и с Waffle е рано да се каже – приложението е в етап на бета тестване и все още е налично само за Android. Главната джаджа, която допринася природно към Waffle е S Pen, с който потребителите могат да рисуват картинки към колажите. Не е изключено обаче тази социална мрежа да достигне и до притежателите на iOS устройства.

samsung-waffle

Освен че е налично само за Android, Waffle е и в затворена бета версия. Така че не си правете труда да го търсите в магазина за приложения. Вероятно ще разберем повече за него около летните месеци, ако изобщо Samsung го одобрят за официално пускане, което също не е сигурно.

Какво мислите? Бихте ли ползвали подобна социална мрежа? Споделете с нас.