samsung-sign-239

Общоизвестен факт е, че Samsung не щади пари и средства при промотирането на определени продукти. Изглежда последните маркетингови ходове на компанията не са били добре обмислени. Вчера мрежата гръмна с новината, според която корейците са наемали тайвански студенти за да пишат негативни коментари в интернет против HTC.

Днес Samsung официално призна вината си. От компанията изпратиха публично обяснение към медиите, в което се пояснява, че някои от служителите не са „разбрали правилно заложените маркетингови планове“. Южнокорейците се извиняват за причиненото неудобство на засегнатите тайванци от HTC.

Глобата, която ще отнесе Samsung e на стойност 835 000 долара.

Samsung, това не се нарича конкуренция, а мръсна игра.

 

Източник: Samsung прессъобщения

Сподели
Предишна страницаСлух: Facebook Home ще си проправи път и до iPhone
Следваща страницаBlackBerry ще пуска фаблет, твърди анализатор
Боби Иванов е технологичен журналист. Работил е във в. “24 часа”, както и като редактор и автор на авторски публикации в онлайн изданието MobileNews, част от Trim Publications Ltd. Темите, които покрива включват бизнес, технологии и телекомуникации в страната и в световен мащаб. Интересите му включват Психология на комуникацията, Социология, Маркетинг и Връзки с обществеността. За контакти: Ivanoff@smartnews.bg