Samsung ще представят следващия си флагман Galaxy S8 на специално събитие в Ню Йорк другата седмица — на 29 март. Според The Korea Times, предварителните поръчки на устройството в Южна Корея ще започнат на 7 април и ще приключат на 17 април, като продажбите ще стартират на 21 април. Това обаче не е всичко; изглежда компанията смята да изпрати предварително поръчаните бройки на своите потребители още на 18 април — три дни преди старта на продажбите.

Колкото до политиката на продажба, Android Authority цитират The Investor, според които Samsung тази година ще разчитат на по-различна стратегия в опит да удовлетворят своите потребители.

Специално в Южна Корея, всеки закупил Galaxy S8, ще има право да върне устройството до три месеца след покупката без нуждата от каквито и да е обяснения. Няма никаква по-подробна информация за тази стратегия, включително дари това ще важи за пазари извън родната държава на флагмана. Ще трябва да изчакаме официална информация, за да разберем дали ако сте недоволни от Samsung Galaxy S8, ще можете спокойно да го върнете.

Остава да чакаме премиерата. Както казахме, тя е насрочена за 29 март.