Поларис диск

Великите учени в полза на човечеството: НИКОЛА ТЕСЛА и ДЖОРДЖ ЛАКОВСКИ

Лечение с електрически полета

През годините 1900-1940 Джордж Лаковски предизвиква истинска лечебна революция. Използва заваръчно устройство за създаване на електрически полета, което все още се използва от доставчиците на здравни услуги в цяла Европа и в Словения; медни гривни, с които днес повече от един милион души са елиминирали или поне намалили болката, и медни кръгове – днешното устройство, наречено Поларис. Блестящия учен е предположил, че „създанията“ излъчват вибрационна енергия и я приемат. По този начин Поларис обхваща биоенергията от помещението без никакво насърчение – електрическо или магнитно. Всъщност това е идеята на Никола Тесла, към която Лаковски често се обръща за помощ.

Поляризационен диск ПОЛАРИС е енергиен диск, много опростен, а така мощен, че просто удивлява с ефективността си. И наистина са учудващи резултатите, за които ни съобщават ползвателите на диска по въпроси, свързани с различни здравословни проблеми. Кръговите пръстени са направени от сплав, която засилва, поляризира и насочва притока на енергията около нас и многократно засилва притока на жизнена енергия (биоенергия) в нашия организъм. Диска стимулира организма да се излекува сам по съвсем естествен начин. Поларис няма никакво отделно излъчване и намагнетизиране.

Специфично приложение на Поларис: Всички видове болка, гинекологични и урологични проблеми, болезнен гръбнак и стави, затлъстяване, нарушено либидо и ефикасност, стерилитет, хемороиди, запек и проблеми с червата, белодробни и сърдечни проблеми, проблеми с щитовидната жлеза и синусите, главоболие , безсъние и лошо настроение …

Лаковски вярва, че всяка от клетките ни има един дълъг резонансен цикъл и ако клетките набъбват правилно, хората или всяко друго същество могат да бъдат здрави. Ако външен източник причинява колебания на клетките при различни скорости възниква болест. Той пише в книгата си „Тайната на живота“: „Какво е животът? Това е динамичното равновесие на всички клетки, хармонията, произведена от множествени излъчвания, която прави клетките да реагират една на друга. Какво представлява болестта? Болестта е небалансирана вибрация на клетките, а причините за това са много. Болестта е борба между излъчването на микроби и клетъчното излъчване. Ако преобладава микробното излъчване, това води до заболяване. “

За поръчки и допълнителна информация тел: 0886 777 126
и на сайта на „Поларис БГ“ ООД www.polarisdisc.bg
Цената на 1бр. диск ПОЛАРИС е 70,00 лв. + доставка.
Отстъпка за 2бр. безплатна доставка,
Отстъпка за 3бр. 10% отстъпка от цената на диска и безплатна доставка.

В опаковката има подробно описание за приложението му.
И така, въпреки че сме научени да мислим по по-различен начин, ако разберем нашата истинска природа и приемем възможността и по-различния подход към проблема, тогава „Чудесата са наистина възможни” – добавя създателя на диска Томич специалист по гинекология и родилна помощ, повече от 20 години се занимава в търсене на възможности за лечение, извън ограничените рамки на класическата медицина. Създава диск Поларис след дългогодишни проучвания и анализ на схеми на Тесла и Лаковски .