seo семинар

На 20 март в София, хотел Витоша Парк ще се проведе за осми пореден път SEO Seminar 2019 – събитието, което събира на едно място най-добрите български SEO специалисти. На семинара се представят и обсъждат актуални казуси от българския интернет за последната година в тематични панели: Линк Билдинг, On-Page SEO и Generic SEO. Събитието е подходящо както за професионалисти в сферта, така и за собственици, мениждъри, ПР, маркетинг специалисти на традиционни бизнеси.

Oфициален сайт: https://seo.indit.org

Тази година част от лекторите са Калин Каракехайов, Васил Тошков Георги Стефанов, Георги Дюлгеров, Теодор Захариев и др. Всеки един лектор е доказал се онлайн предприемач в различна сфера на дейност. Ценното на лекторската програма е именно опитът, който можете да почерпите от първа ръка и да стартирате или изведете онлайн бизнеса си в правилната посока.

Само част от темите са:

✔ Как да подбираме домейни за PBN мрежите си? – Калин Карахехайов
✔ On-Page SEO – Васил Тошков
✔ SEO тенденции през 2019 – как да правим правилно SEO? – Георги Стефанов
✔ Оптимизация на Travel Blog – Георги Дюлгеров
✔ Креативни линк билдинг тактики – Теодор Захариев

Билетите вече са пуснати в продажба, ранната регистрация е до края на февруари, а местата са ограничени. Можете да купите билети от: https://www.seminari.bg/seminari/seo-seminar-2019