cybercon 2018

На 15-ти и 16-ти Юни в София ще се проведе ежегодната международна конференция за киберсигурност – CyberCon 2018.  На нея ще бъдат представени някои изключително актуални теми, които обхващат не само киберсигурноста, но и електронното здравеопазване, защитата на критичната инфраструктура, Internet of Things, Smart cities, както и възможностите за финансиране на перспективни и иновативни проекти на независими експерти, малки и средни фирми, училища, университети, общини и други държавни и частни организации.

На събитието ще участват над 20 международно признати и влиятелни експерти от 12 държави с конкретна експертиза в такива актуални теми като хибридни войни, киберсигурност на електроразпределнителните мрежи, анализи на Big Data за предсказване на масови поведения, дигитална сигурност на „умни градове“, използване на Изкуствен Интелект в хакерските атаки, жестомимични технологии за разпознаване и контролиране на данни (gesture recognition-control системи), новият pUPD Интернет протокол за пренос на данни, киберсигурност в дигиталното здравеопазване (eHealth), персонализираната и телемедицината, алтернативни модели за финансиране и още много други. Ще бъдат разгледани темите за хибридни войни и фалшиви новини, как можем успешно да им се противопоставим. Ще бъдат представени реални примери от практиката. На конференцията ще се разискват над 20 теми. Професионалистите ще представят интересни новини и материали, както и ще демонстрират концепции, технологии и различни методи за атака и защита на компютри, мрежи и устройства.

Сред поканените топ експерти е и г-жа Каролин Бейлон от Великобритания, която е един от най-изявените специалисти във Великобритания и Европейския съюз в изследването на информационната сигурност. Тя ще говори за оценката на киберриска на автономните автомобили и проблемите на киберзастраховането. В събитието ще вземе участие и един от най-изтъкнатите експерти на Израел с над 26 години опит в кибер разузнаването, телекомуникациите и големите проекти в областта на киберсигурността – Ариел Коен.

Специална част от събитието са три отворени дискусии с представители на европейските и национални институции, заедно с експерти от практиката и оценители по програмата за научни изследвания и иновации на Европейския съюз – Хоризонт 2020. По време на дискусиите, те и посетителите на събитието ще обсъдят и предложат нови идеи за нови проекти за единното и сигурно дигитално бъдеще на Европа. В конференцията ще участва Агенцията за Киберсигурност на Европейския Съюз – ENISA.

Пълната програма на събитието можете да видите на официалния му сайт: www.cybercon.eu. Конференцията ще се проведе на 15-ти и 16-ти Юни в централната сграда на БАН – пл. Народно Събрание в София.

Организатори са Семинари БГ, Европейски Институт за Киберсигурност, Национален център за компетентност „Дигитализация на икономиката в среда на големи данни“ и Национален център за компетентност „ИКТ Национална и киберсигурност”.

Не пропускайте възможността да направите резервация, за да присъствате на презентациите на над 20 глобални лидери в областта, както и да участвате пряко в европейските политики за киберсигурност, телемедицина, информационни технологии и да имате шанса да получите финансиране на свои перспективни разработки и проекти!

Повече информация:

www.cybercon.eu или в мрежата на www.seminari.bg

 

Сподели
Предишна страницаНовите Philips телевизори са с изцяло тристранен Ambilight
Следваща страницаImlek инвестира в технологичните иновации на Milestone
Теодор Захариев е професионалист в SEO от 2010г. и е добре познат SEO експерт в България. Ръководи успешно SEO отдела на Kipo.bg – уеб агенция с богат опит в разработката на уеб проекти, SEO и цялостната корпоративна идентичност на редица известни брандове. Поддържа собствен SEO блог – SeoTeo.info, в който можете да обогатите знанията си за SEO.