note-4-gold

Новият флагман на Samsung Galaxy Note 4 сам по себе си е бижу в технологичния свят, особено за почитателите на бранда, но може да бъде още по-блестящ и впечатляващ, ако е с 24-каратово златно покритие, нали? Е, вече няма нужда само да си представяме как би изглеждал – ето го златният Note 4, който е достъпен за закупуване във Виетнам. Както се досещате, всяка метална част на смартфона е покрита със злато.

Тук идва и логичният въпрос колко би ви струвало да притежавате подобен луксозен звяр? Всъщност не е чак толкова скъпо, особено ако разполагате и с други златни джунджурии, които да му подхождат – което пък означава, че можете да си ги позволите. Цената, която са определели във Виетнам за златния модел, е около 2000 щатски долара. Производителите ни предлагат дори разбивка: в цената са включени 1100 долара за благородния метал и изработката, както и 900 долара за самия Galaxy Note 4.

Виж още: Оppo R5: смартфонът, който е прекалено тънък за жак за слушалки

Процесът на покриването със злато отнема 4-5 часа. Засега виждаме обработена по този начин само черната версия на флагмана, но си представяме, че и бялата не би изглеждала никак зле. Във видеото може да разгледате подробно Galaxy Note 4 Gold Edition.