След като Samsung показа новите си две устройства – Galaxy Note II и Galaxy Camera на IFA 2012 преди броени часове, Nokia бърза да отвлече вниманието на потребителите към собствените си продукти. Производителят, който в последно време изпитва трудности на пазара за смартфони, би трябвало да покаже нови Windows 8 устройства следващата сряда. Nokia пусна видео, което намеква, че “нещата ще се променят скоро”, като целта на клипа е да държи интереса към новите смартфони на компанията.

Специалисти предполагат, че Nokia ще наблегне на камерите, отново, в новите устройства, и по-точно на PureView технологията.

Вижте видеото:

 

 

Сподели
Предишна страницаSamsung показа и Galaxy Camera
Следваща страницаПоявиха се снимки на неизвестен таблет на HTC
Боби Иванов е технологичен журналист. Работил е във в. “24 часа”, както и като редактор и автор на авторски публикации в онлайн изданието MobileNews, част от Trim Publications Ltd. Темите, които покрива включват бизнес, технологии и телекомуникации в страната и в световен мащаб. Интересите му включват Психология на комуникацията, Социология, Маркетинг и Връзки с обществеността. За контакти: Ivanoff@smartnews.bg