Най-накрая дойде и този момент! На пресконференция по време на Consumer Electronics Show снощи, главният изпълнителен директор на Netflix Рийд Хейстингс обяви, че услугата за стрийминг вече ще е налична в още 130 държави. Между тях, разбира се, е и България, където още от днес можем да се насладим на любимите си филми, сериали и телевизионни предавания.

С този си ход Netflix практически вече е достъпен в целия свят. Единствените държави, където потребителите все още нямат достъп, са Китай, Крим и Сирия, поради правителствени рестрикции. Друг минус е, че Netflix все още не притежава правата за разпространение на някои сериали и филми в определени региони, но Хейстингс сподели, че компанията работи усилено, за да може и това да стане.

Както вече казахме, Netflix вече е наличен в България. Това значи, че още сега можете да посетите Netflix.com и да стартирате безплатния си месец като нов потребител. След това ще имате избор между три плана, всеки със своите привилегии. Базовият такъв ви предоставя възможност за неограничен стрийминг на шоута на до едно устройство едновременно, по всяко време. Това ще ви струва 7,99 евро на месец.

Какво чакате? Залавяйте се с гледане на любимите си филми!

3 Коментари

  1. Мисля да изчакам, първо субтитрите на български, и момента в който ще откупят правата на повечето сериали от НОВА и бТВ.

  2. Предпочотам платформата на БТВ Voyo.bg
    Тази видеоплатформа американска ли е ?

  3. Няма нищо ново във voyo.bg за съжаление, тоя месец последно им плащам.

Comments are closed.